Werkwijze

Super leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij. Als je mij een berichtje via het contactformulier hebt gestuurd dan mail ik je terug om een kort telefonisch gesprek met je in te plannen. We maken kennis met elkaar, wel zo prettig voordat jij of jullie voor mijn lens staan! Ook bespreek ik de locatie en is er ruimte voor eventuele vragen. We prikken een datum en een tijdstip.

Vorm met halve cirkels

Voorbereiding

Daarna krijg je van mij een mailtje met fijne tips ter voorbereiding en wat kledingadvies. Voor de buitenshoots neem ik een aantal dagen van te voren contact op en check ik het weer. Bij twijfelachtig weer kan het zijn dat we het tijdstip van de shoot moeten verschuiven. Bij heel slecht weer verschuiven we de shoot.

Na de shoot ontvang je binnen een week een preview. Binnen enkele weken ontvangen je de online fotogalerij met minimaal 40 zorgvuldig bewerkte foto’s in mijn stijl. In de mail van de online fotogalerij staat precies beschreven hoe je je favoriete foto’s kiest: je kiest altijd pas achteraf je pakket met de hoeveelheid foto’s. Na je pakketkeuze krijg je een factuur. Wanneer die voldaan is ontvang je de foto’s in hoge resolutie.

Kortom

- You are one of a kind -

Scroll naar boven