Portret

'When you photograph a face, ou photograph the soul behind it'

Een portretfoto kan een zakelijke foto zijn om jezelf te presenteren: een bedrijfsportret. Natuurlijk kan het ook een foto van je kinderen of een mooie foto van jezelf zijn. Voor mij is het een uitdaging om van jou een portret te maken precies zoals jij bent in een omgeving waar jij het beste in past!

Styling - op en top jij

Bij deze shoot bied ik indien gewenst haarstyling aan. Ook kun je ervoor kiezen de shoot tot in de puntjes te laten verzorgen. In dat geval schakel ik een stijl- en makeup artist in zodat het eindresultaat nóg stralender wordt.

Portret
135,-

Bij dit pakket boek je 30 tot 45 minuten fotografie voor 1 persoon. Wil je meerdere personen in dezelfde stijl laten fotograferen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsreportage, vraag dan een offerte aan. Na afloop van de shoot ontvang je een door mij gemaakte selectie van de mooiste 10 foto’s in een combinatie van kleur en zwart/wit. De meerprijs per extra foto is €7,00. De reiskosten buiten een straal van 20 km buiten Schaijk bedragen €0,35 per kilometer. Bij dit pakket kun je indien gewenst extra haarstyling boeken voor €25 per persoon. Ook kun je je laten adviseren en stylen met behulp van een style en makeup artist. Voor meer informatie daarover klik je HIER.

Portret shoot boeken

Boek een ‘Portret’ shoot met behulp van onderstaand contactformulier of neem contact met mij op via telefoonnummer 06 13 23 00 66.

Scroll naar top