Over Mieke

Op de voorpagina heb ik me al in het kort voorgesteld. Mijn naam is dus Mieke de Swart, Getrouwd met Ton, de liefde van mijn leven. Samen hebben wij drie kinderen: Sten, Shane en Rosie. Een fijn huishouden, altijd druk en gezellig. We gaan er graag op uit met onze kinderen, de natuur in (we wonen tenslotte midden in de Maashorst) of genieten samen thuis. Natuurlijk gaan we ook graag met zijn tweeën op stap en verder hebben we altijd wel iets leuks op de agenda staan.

Interesse in fotografie is er altijd geweest

Na mijn middelbare school ben ik het kappersvak gaan beoefenen en heb ik zo’n 15 jaar als allround kapster gewerkt. Daar ligt een hele mooie overeenkomst met de manier waarop ik mensen nu op de foto wil zetten. Als kapster wil je namelijk niets liever dan dat mensen nóg mooier naar buiten lopen. In hun eigen stijl, een kapsel wat bij hen past en wat hen recht doet. 

Styling

Dat gevoel voor styling neem ik graag mee in het maken van foto’s. De interesse in fotografie is er altijd wel geweest, maar op een bepaald moment wilde ik hier ook professioneler mee aan de slag. Daarop ben ik een studie gaan volgen aan de fotovakschool. Hier leerde ik veel.

Vorm met halve cirkels

Mieke de Swart fotografie

Na de opleiding, het volgen van verschillende cursussen om me door te ontwikkelen en natuurlijk het verzorgen van veel verschillende shoots, is het tijd voor de volgende stap: Mieke de Swart fotografie. Het is heel erg spannend om wat je kent achter je te laten en aan iets nieuws te beginnen. Maar als je een hele grote passie en liefde voor iets hebt en je kúnt er je beroep van maken… Dan is dat een sprong die je gewoon moet wagen. Ik hoop dat mijn stijl je aanspreekt en dat ik ook voor jou een mooie shoot mag verzorgen. Of dit nu van jou alleen, je gezin of met je liefde is. Ik neem graag de tijd om jullie mooiste momenten vast te leggen.

Liefs, Mieke

Scroll naar boven